Bemutatkozás

   A Távték Kft. magánvállalkozásként kezdte működését. A kezdetektől fogva építettünk kábelhálózatokat, riasztórendszereket.

   Kft-vé 1996-ban alakultunk,ekkor vásároltuk meg kemenespálfai telephelyünket, amely helyt ad lakatosipari részlegünknek, mely kiszolgálja saját igényeinket. A telephely optimális kihasználása érdekében létrehoztuk a kizárólag egyedi bútorokat gyártó asztalos üzemünket, a bútorgyártás az egyik profilunk.

   Fő tevékenységünk jelenleg a mélyépítés. Ezen belül főként kábel- és alépítményi hálózatokat építünk. A vasúti távközlő rendszert szinte teljes mértékben cégünk építi, a MÁV és a vasúttársasághoz kötödő cégek alvállalkozójaként.

   A cégben évek óta 18 fős szakképzett létszámmal dolgozunk, amennyiben egy-egy munkafázis megköveteli plussz munkaerő bevonását bátran támaszkodhatunk az évek folyamán kiépített alvállalkozói kapcsolatainkra.

   A jövőben profilváltást nem tervezünk, a fenti ágazatokban szeretnénk helytállni.

   Illetve egy új ágazat bevezetését tervezzük, amely az alternatív energiaforrásokat és a rájuk épülő épületgépészeti megoldásokat népszerűsíti. A telephelyen épülő vendégház energetikai bemutató épületként is funkcionál. Ahol hőszívattyúkat,napkollektorokat működtetnénk, mérve a villamosenergia felhasználást, az előállított teljesítményt. Az épületet pedig kútvízzel fűtenénk.